Våra instruktörer

Alla våra instruktörer har gått Linnéas Simskolas instruktörsutbildning, som är den främsta instruktörsutbildningen inom baby- och småbarnssim i Sverige.

Utbildningen är godkänd av Svenska Simskoleförbundet för Baby och Barn och ställer högre krav på deltagarna än vad Svenska Simförbundets och Svenska Livräddarsällskapets utbildningar gör. Våra instruktörer är dessutom minisimutbildade och många har även traditionell simlärarutbildning. Våra instruktörer har ofta pedagogisk utbildning i botten.

Är du också intresserad av att bli instruktör? Kontakta oss! info@linneassimskola.se

Anna M

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Som liten var jag väldigt obekväm i vatten och tyckte verkligen inte om att bada för jag var väldigt rädd för hajar, maneter och att få vatten i ögonen. Som tur var så hade jag en väldigt bra simlärare som lärde mig att simma i en sjö (det var väldigt kallt) under en sommar när jag var ungefär 8 år gammal och efter det älskade jag att simma. Ibland tar det lite längre tid att bli bekväm i vattnet men det går alltid tillslut! Som instruktör vill jag vara en lika inspirerande simlärare som jag hade!

Bridget

Jag är född och uppvuxen i USA. Sedan jag var barn har jag älskat att simma. Utöver att jag tävlingssimmat har jag också jobbat som badvakt och siminstruktör i flera år med både barn och vuxna. Här i Uppsala pluggar jag veterinärprogrammet vid SLU. Jag gillar att spendera min fritid ute i naturen med min hund eller med familj och vänner.Jag tycker det är fantastiskt att lära barn att simma eftersom det ger så mycket mer än bara simkunnighet. Barnens självförtroende ökar och relationen mellan barn och föräldrar stärks. Simundervisningen ger också mycket skratt, glädje och vattensäkerhet vilket jag älskar att vara en del av. Vi ses i vattnet!

Carl

Jag kommer från Västerås men bor nuförtiden i Uppsala med min flickvän och pluggar till psykolog. När jag var ett halvår gick jag på babysim och även fast jag inte kommer ihåg det så är jag övertygad att det bidragit till min kärlek för vatten. Mitt bästa minne med vattnet måste varit första gången jag badade isvak. Men i Linnéabassängen har vi 35 grader och det är härligt. Vi ses i bassängen!

Carro

Jag är född och uppvuxen i Knivsta men tillbringat större delen av somrarna på östkusten nära havet. Vatten, bada och simma är verkligen fantastiskt. 

Jag var själv med om ett roligt vattenäventyr när jag själv gick på babysim med min egna son. Det gjorde att jag verkligen vill vara med och dela flera barns glädje och utveckling. När jag inte står i vattnet arbetar jag med arbetsrehabilitering.

Vi ses i Linnéabasssängen.

Chatrin

Det är fantastiskt att få vara tillsammans på land, i vattnet och under vattnet med sina barn. Tidigare har jag varit barn- och ungdomsledare i Uppsalaflickorna i 14 år samt gruppträningsinstruktör på Kraftkällan i tre år. Min andra arbetstid är jag på en intensivvårdsavdelning på Akademiska Sjukhuset. Jag har arbetat sedan 2002 som siminstruktör. Utbildar inom HLR och blivande siminstruktörer. Till sist, inga frågor är dumma. Vi tycker det är viktigt att ni föräldrar förstår övningarna och deras syften. Glöm inte att vi instruktörer finns till för er!

Emilia L

Jag heter Emilia och är 22 år. Jag är finlandssvensk och har bott i Finland hela mitt liv, tills för tre år sedan när jag flyttade utomlands för att bli reseledare. Det jobbade jag som i 2,5 år men det kom till sitt slut när jag kom in på socionomprogrammet här i Uppsala.

Jag har älskat att simma och vara i vattnet sen jag var liten och testade även på simhopp i ett par år, men förstod snabbt att det inte var min grej då jag blir lite halvskakis på för höga höjder. Men min kärlek för vattnet och simmandet har inte försvunnit. Att simma skall vara kul och för att kunna ha kul måste man vara bekväm i vattnet. Den bästa platsen att bli det är i Linneabassängen! Vi ses där!

Emma

När jag var ganska liten var jag nära att drunkna på grund av att jag blev nedtryckt under vatten av ett annat barn som inte kunde simma. Det tog lång tid innan en annan vuxen upptäckte detta. Därför har det varit otroligt viktigt för mig att mina barn lär sig simma tidigt. Att jobba på Linnéas simskola och se barn utvecklas från plaskande bebisar till superduktiga simmare är helt fantastiskt. Jag blir lika imponerad varje vecka i vattnet. Det är även underbart och roligt att se den glädje och stolthet som föräldrarna utstrålar i vattnet tillsammans med sina barn.

Ida R

Jag är uppvuxen dels på svenska västkusten, dels på spanska östkusten. Det badades mycket på både bohuslänska klippor och på playan! Jag bor nu i Uppsala och studerar till grundskollärare. Jag är så otroligt tacksam för möjligheten att jobba med barn i en så härlig miljö som i Linnéabassängen. Det är en fantastisk känsla när barnen ivrigt samlas för en lektion och när de och föräldrarna gläds åt nya övervinningar. Lycka!

Itzel

Jag är född och uppvuxen i Mexiko. Nu har jag bott i Uppsala i över två år där jag pluggar till språkvetare. Jag har simmat sedan jag var jätteung och jag tycker att det är så viktigt (och roligt!) att känna sig trygg i vattnet. Jag brinner för undervisning och jag har jobbat i många år som spansk- och engelsklärare. Jag ser fram emot att träffa dig och dina barn i vattnet. Vi ses i bassängen!

Jenny

Jag har alltid älskat att vara i vattnet. Som liten fick jag alltid höra att jag var ett litet blötdjur. Och kom aldrig upp ur vattnet försens jag var blå om läpparna.
Att ha en mamma som är utbildad babysiminstruktör gjorde att det kändes naturligt för mig att välja samma yrke. Jag brinner för att undervisa och lära barn nya saker och tycker det är helt fantastiskt att se små barn lära sig att simma. Jag blir lika fascinerad varje gång.
När jag inte står i vattnet och undervisar arbetar jag som låg och mellanstadielärare på en skola här i Uppsala. Jag är även mamma till två glada killar som liksom sin mamma älskar att vara i vattet.

 

Johanna H

Jag är född i Skellefteå, en stad i Västerbotten. Det var den kallaste vintern på flera år där uppe och mina nyinflyttade föräldrar som ursprungligen kommer från Malmö var inte vana vid en så kall vinter. Min pappa hade hört talas om "ljuset", att när man skulle se ljuset på vårkanten och sommaren så ville man inte flytta. Så han väntade på att det skulle komma och det gjorde det! Jag är utbildad badmästare och har jobbat som simlärare för barn i åldrarna 5-12 år samt för vuxna. Nu jobbar jag med barn från 3 mån upp till nio år. Simma lugnt!

Johanna S

Jag är född och uppvuxen här i Uppsala. Mitt vattenäventyr började när jag bara var några månader gammal, med babysim här på Linnéas Simskola. Sedan dess har jag alltid funnit glädje i vattnet och i simningen. Jag tycker också det är så givande att jobba med barn och ser hur de utvecklas och har kul i vattnet. Därför blir det veckans höjdpunkt att få stå i vattnet med er och era barn.

Vi ses i bassängen!

Lina

Jag har alltid älskat att vara i vattnet, från barnsben till Idag. Det känns därför som en lyx att få arbeta i Linnéabassängen med att lära barn simma. Att få vara en del av när barnen utvecklas och når nytt självförtroende är helt fantastiskt. 

I nuläget pluggar jag pedagogik och bor i Uppsala. 

Att få träffa förväntansfulla barn och föräldrar i vattnet är höjdpunkten under veckan!

Linda

Jag är född och uppvuxen i Hudiksvall dit jag ofta åker för att umgås med mina sju syskonbarn och tre kusinbarn. Jag har tidigare jobbat med barn på förskola och som au pair och har alltid tyckt om att ha barn omkring mig. Som person är jag social och väldigt engagerad i saker jag gör, jag gillar fart och fläkt. När jag växte upp åkte jag och min familj och badade varje lördag och jag tror att det är det som fått mig att älska vatten. Att jobba på Linneas Simskola och få se hur ett barn utvecklas, och efter en tid lär sig att simma är helt fantastiskt! Att vara i vattnet är väldigt speciellt, man känner att man kan koppla bort vardagstressen för en stund och vara närvarande tillsammans i vattnet. Interaktionen mellan barn och föräldrar, den positiva energin och glimten i ögonen hos de härliga barnen får mig varje vecka att längta till nästa simtillfälle.

Jag ser fram emot att få vara med på ert vattenäventyr, vi ses i bassängen!

Linnea W

Jag är en glad person som trivs som fisken i vattnet! Har alltid gillat att vara i vatten; både i badkaret hemma som liten och sen på simskolan under skolåren. Utöver tävlingssimmare har jag även varit tävlingsfunktionär. Utöver min kärlek till simning tycker jag mycket om djur (främst hundar), resor, musik och curling. 

Som siminstruktör vill jag förmedla både glädje och trygghet. Mina simmare är inte bara mina simbarn - de är mina simkompisar. Jag tycker det är så otroligt kul att se barnens utveckling i vattnet tillsammans med er föräldrar. Vi ses i bassängen!

Marcus

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade till Uppsala för att studera psykologi. Jag valde att studera här i Uppsala för att jag är speciellt intresserad av barns psykologiska utveckling, eftersom Uppsala universitet är bland landets ledande inom just barn- och utvecklingspsykologi. Jag har ända sen jag var liten älskat att vara i vattnet och ser därför vattenvana som en superviktig egenskap att ha med sig i livet. Mina bästa vattenminnen kommer från när jag fick åka på äventyrsbad med mina föräldrar på helgerna. Nu ser jag fram emot att starta ett lärorikt äventyr tillsammans med dig och ditt barn i bassängen!

Natalia

Att få vara med att lära barn simma är bland det roligaste jag gjort! Jag älskar att vara i vatten och att arbeta med barn – att arbeta som instruktör på Linneas simskola är det perfekta sättet att kombinera detta. För mig är det viktigt med lekfullhet och trygghet - att barnen har roligt i en lekfull och trygg miljö medan de lär sig att simma och därmed få livräddande kunskaper. När jag inte är i vattnet arbetar jag som skolkurator på en grundskola här i Uppsala. Jag ser fram emot att få träffa er i vattnet!

Stina

Jag har alltid älskat att vara i och runt vatten och fyller gärna min fritid med bad, fiske och segling. Jag har en stor släkt som jag står väldigt nära, och har genom hela mitt liv varit runt barn. Utöver att regelbundet träffa mina småsyskon och kusiner extraknäcker jag som barnvakt. Att ha möjligheten att vara delaktig när barnen lär sig att simma är oerhört givande, och att följa barnens (och föräldrarnas) utveckling i vattnet är helt fantastiskt!

Tova

Jag är född och uppvuxen i Uppsala nära en sjö där jag badade mycket under somrarna. När jag var liten var jag och min familj på semester under längre perioder i Asien där jag lärde mig att uppskatta livet i vattnet genom snorkling. Nya utmaningar och äventyr är något som jag lockas av och jag tog därför en kurs i kitesurfing. Jag har sett glädjen hos min yngre bror när han har lärt sig att självständigt ta sig fram i vattnet. Jag ser fram emot att lära era barn att finna friheten med att självständigt ta sig fram i vattnet. Vi ses i bassängen!

 

Ulrica M